Alpha Tower, Amsterdam

Omschrijving

Object:
Alpha Tower is een zeer hoogwaardig kantoorgebouw, gelegen naast de Amsterdam Arena en heeft een totale oppervlakte van ca. 19.800 m². Het object omvat 23 verdiepingen en is daarmee één van de hoogste kantoorgebouwen van Amsterdam. Het beroemde architectenbureau Skidmore Owens & Merril Inc uit Londen hebben in samenwerking met ZZDP Architecten uit Amsterdam het gebouw ontworpen. Door de luxe uitstraling en hoogwaardige afwerking is dit gebouw zeer prestigieus.

Het biedt huurders niet alleen een modern kantoorgebouw, maar ook kan er gebruik gemaakt worden van het conferentie- en vergadercentrum op de begane grond.

Locatie:
Het gebouw is gelegen op een A-locatie, naast de Amsterdam Arena in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Op loopafstand van diverse restaurants, cafés, winkels, hotels, de Villa Arena, theaters Ziggo Dome en AFAS Live, en in de omgeving eveneens het grote winkelcentrum “De Amsterdamse Poort”.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is optimaal. De locatie ligt nabij de snelwegen A9, A10 en A2 waardoor er een directe snelwegverbinding is met heel Nederland

Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar. Het NS-/metrostation Amsterdam Bijlmer Arena is op slechts 100 meter afstand gelegen waardoor er een directe aansluiting is met Amsterdam CS, Utrecht CS en Schiphol Airport.

Parkeren:
Parkeren kan in de ondergelegen parkeergarage P5 welke in directe verbinding met het kantoorgebouw staat. Door de Villa Arena in de nabijheid kunnen we zeer ruime parkeerfaciliteiten aanbieden. Conform de parkeernorm van 1:105 m² kunnen er parkeerplaatsen via verhuurder worden gehuurd. Extra parkeerplaatsen kunnen in dezelfde parkeergarage worden gehuurd via de gemeente (voldoende plekken beschikbaar).

Beschikbaar vloeroppervlak:
Het totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 19.800 m².
Voor de verhuur is momenteel beschikbaar:

- 18e verdieping 894,79 m²
- 21e verdieping 896,1 m²

Opleveringsniveau:
De kantoorruimtes is zijn momenteel voorzien van een inrichting. Indien gewenst kan deze inrichting i.o.m. huidige huurder worden overgenomen. Echter, het uitgangspunt van verhuurder is om de ruimte casco (leeg) en gerenoveerd op te leveren aan een opvolgend huurder. Hierbij zal de ruimte in ieder geval worden voorzien van:
- Gesauste bouwkundige wanden in een lichte kleurstelling (RAL 9010);
- Een verhoogde computervloer, klaar voor vloerafwerking (tapijt, hout, PVC, etc);
- Een nieuw hoogwaardig systeemplafond;
- Nieuwe hoogwaardige Ledverlichting;
- Gerenoveerde toiletten op de verdieping;
- Mechanische ventilatie met topkoeling systeem.

De algemene voorzieningen in het gebouw omvatten verder:
- Hoogwaardige entree met receptiefunctie;
- Vergader- en conferentiecentrum op begane grond;
- Zonwerende beglazing;
- 5 liften;
- Een directe verbinding van de entree naar de ondergelegen parkeergarage.

Graag treedt verhuurder in overleg over eventuele specifieke huurderswensen.

Huurprijs:
Kantoorruimte:
€ 225,- - € 235,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw en servicekosten.

Parkeren:
€ 1.850,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw (via verhuurder kantoorruimte).

Servicekosten:
€ 48,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met btw.

Beschikbaarheid:
In overleg